Webservice connection - failure messages, not able to connect

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • Webservice connection - failure messages, not able to connect

      Hi Community,

      I am sorry to show up so early again with a question, but I am trying to get my own webservices (done with Visual Studios, running) connected to the ETL-Server for the last 10 hours. The samples and other webservices worked beautifully, but there was always an error message. The service has the URL "localhost:1270/Service1.asmx", also tried with "http://localhost..." and "127.0.0.1:1270..." . Either "the input stream for an incoming message is null", or only "is not valid", or it took too long time.

      I made a trial for the webmethod ConTest and the result I get is always the same:

      2012-05-10 01:23:41,343 INFO : Starting execution of job TestJob
      2012-05-10 01:23:41,359 INFO : Execution parameters: #logLimit:100 ; #failOnError:true ; #syncMode:single
      2012-05-10 01:23:41,359 INFO : Starting File load TestLoad
      2012-05-10 01:23:41,359 INFO : Data retrieval from extract TestExtract
      2012-05-10 01:23:41,437 INFO : Executing SOAP Action: localhost/Service1/ConTest
      2012-05-10 01:23:41,828 ERROR : Failed to write to file: The input stream for an incoming message is null.
      2012-05-10 01:23:41,828 INFO : Finished load TestLoad
      2012-05-10 01:23:41,828 INFO : Finished execution of job TestJob after 0.485s with status: Failed

      Another result I got was (but only one time and I was not able to reproduce it):
      2012-05-10 00:31:26,890 INFO : Starting execution of job TestJob
      2012-05-10 00:31:26,890 INFO : Execution parameters: #logLimit:100 ; #failOnError:true ; #syncMode:single
      2012-05-10 00:31:26,890 INFO : Starting File load TestLoad
      2012-05-10 00:31:26,890 INFO : Data retrieval from extract TestExtract
      2012-05-10 00:31:26,968 INFO : Executing SOAP Action: localhost/Service1/ConTest
      2012-05-10 00:31:56,968 INFO : Unable to sendViaPost to url[localhost:1270/Service1.asmx?wsdl]
      2012-05-10 00:31:56,968 ERROR : Failed to write to file: Timeout waiting for connection
      2012-05-10 00:31:56,968 INFO : Finished load TestLoad
      2012-05-10 00:31:56,968 INFO : Finished execution of job TestJob after 30.078s with status: Failed

      I thought, it might be a problem with the namespace (so I am changing it, but so far, I had no luck at all). If so, my vb.net code is: <System.Web.Services.WebService(Namespace:="http://localhost/Service1")>. The problem already exists in the connection, but I don't know/understand why. The return my webmethod is giving back is a string (e.g. "hello").

      Anyone here who is able to help me?

      Thanks in advance
      Manuel

      The post was edited 2 times, last by Palo-Tester ().